SYYSKAUSI ALKAA

5.8.2021

vko 32 (9.8.2021-)

Seinäjoen Uimarien syyskausi alkaa virallisesti ensi viikolla (vko 32). Osa uimareista on toki jo päässyt harjoittelemaan.

 

Uudet ryhmät on nyt julkaistu seuran sivuilla. Käykäähän jokainen katsomassa seuran sivuilta oman lapsen osalta ryhmä ja uudet harjoitusajat.

 

https://www.seui.fi/seui-uintiryhmat-syksy-2021/

 

Kyselyn ja valmentajien näkemyksen mukaan on tehty uudet harjoitustason mukaiset ryhmät. Tämän myötä pyrimme tarjoamaan jokaiselle uimarille tason ja motivaation mukaisen harjoittelumahdollisuuden uimareina Seinäjoen Uimareissa.

 

Valmentajatilanne on edelleen haastava ja toivommekin, että vanhemmilla riittäisi rohkeutta lähteä mukaan ja oppimaan lisää uinnin maailmasta.

 

RANNEKKEET, LISENSSI JA VAKUUTUS

Muistakaa käydä päivittämässä ranneke uimahallin kassalla sen aukioloaikana niin käynti pukuhuoneisiin sujuu jouhevasti. Uudet uimarit voivat lunastaa rannekkeen panttia vastaan kassalta.

 

Tarkistakaa lisäksi, että uimarinne lisenssi ja tapaturmavakuutus ovat ajan tasalla. Kauden 2021-2022 lisenssi tulee lunastaa syyskuun alkuun mennessä. Jokaisella seurassa harjoittelevalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus kattaen kilpaurheilun. Vakuutuksen hankinta on täysin huoltajan vastuulla. Helpoin ja monesti edullisin tapa hankkia vakuutus, on ostaa se lisenssin yhteydessä.

Uimaliiton lisenssisivut:

https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi-2/

 

KORONAVIRUS

Harjoittelu järjestetään koronavirustilanne huomioiden. Tätä varten on seuralla oma ohjeistus:

https://www.seui.fi/?x425426=490102

 

Harjoituksiin ja seuran tapahtumiin ei edelleenkään voi osallistua kipeänä. Jätä harjoitukset väliin, jos sinulla on pienempiäkään flunssan oireita.