Uimakoulut

Tulevia uimakouluja

Lasten uimakoulut

UIMAKOULU JÄRJESTETÄÄN VIIKOLLA 9/2017, opettajana Tiina Laiho.

Seinäjoen Uimarit järjestää hiihtoloma- ja syyslomaviikoilla lasten uimakouluja ensisijaisesti 4-7-vuotiaille tytöille ja pojille. Myös vanhempia uimareita otetaan ryhmiin mukaan. Uimakoulu on kuitenkin alkeisuimakoulu ja opetus tapahtuu pääosin lastenaltaassa.

Uimakoulussa harjoitellaan mm. kastautumista, liukua, kelluntaa ja alkeisuintityylejä. Kurssi kestää viisi päivää ma-pe, n. tunti/päivä AAMUPÄIVISIN.

Kurssin hinta on 75€/uimari. Hinta sisältää uimahallin rannekkeen ja vakuutuksen kurssin ajaksi. Ilmoittautumislomake avataan noin kuukautta ennen uimakoulun alkua.

 

Aikuisten tekniikkakurssit

 

Seinäjoen Uimarien järjestämän aikuisten tekniikkakurssin ilmoittautuminen on päättynyt.

Kurssi järjestetään su 12.3, su 2.4, su 9.4, su 23.4, la 6.5 ja la 13.5. Tarkoitus on järjestää kaksi ryhmää, joista toinen kokoontuu klo 18-19 ja toinen 19-20. Kurssi kestää 6x1 tunti. Hinta 100 €. Ohjaajana valmentajamme Aki Tuomaala.

Kurssille tultaessa on pystyttävä uimaan 200 metriä yhteen menoon tyylillä kun tyylillä. Tyyli on tarkoitus oppia kurssilla, mutta kun kurssilla tullaan uimaan allasta päästä päähän on kuntoa löydyttävä jonkun verran ennestään.