IKM-kilpailut lähestyy

5.10.2022

Länsi-Suomen nuoret uimarit saapuvat Seinäjoelle kilpailemaan paikoista oman ikäluokkansa SM-finaaleissa, Ikäkausimestaruusuinneissa (IKM, Raisio, 25.-27.11.2022). Kaikkein nuorimpien uimareiden mestaruusmitalit jaetaan suoraan alueellisten kilpailujen tulosten perusteella. 

Seinäjoen Uimarit järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien (IKM) aluekarsinnat Seinäjoen uimahallissa 28.-30.10.2022. Kilpailu uidaan kaikilla 8 radalla ja käytössä on automaattinen ajanotto. 

Kilpailuissa on 12 ikäsarjaa, joista nuorimmat: tytöt 10 v. ja pojat 11 v ja vanhimmat: tytöt 15 v ja pojat 16 v. Lisäksi uidaan kunkin ikäsarjan viestikilpailut. Aluekarsinnat uidaan viidessä jaksossa kolmen päivän aikana. 

Seinäjoelle on odotettavissa noin 350-400 uimaria, 50-100 valmentajaa/huoltajaa sekä noin 100 vapaaehtoista tuomaria / toimitsijaa. Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton. Järjestävän uimaseuran suurimmat kuluerät kisoista ovat hallivuokrat, Uimaliiton kilpailulupa- ja tilastointimaksut sekä palkinnot.

Kilpailuissa on myös mm. Arenan tuotemyynti ja arpajaiset hyvin palkinnoin.

Haemme tapahtumaan sponsoreita:

https://www.seui.fi/muuta/sponsorointi/

Toimitsijailmoittautuminen:

https://www.seui.fi/kilpailut/toimitsijaksi-ilmoittautuminen/

 

Kiitos avusta ja yhteistyöstä!