Kilpailuohjeet

 

Kilpailuohjeet Lakeusuinnit 5.-6.10.2016  Seinäjoki

Lakeusuinneissa noudatetaan Suomen uimaliiton sääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita 

Kilpailupaikka: Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalo, Kirkkokatu 15, Seinäjoki

Pysäköinti: Uimahallin edessä ja takana on runsaasti pysäköintitilaa. Viikonloppuisin pysäköintikiekkoa ei tarvitse käyttää

Kisakanslia sijaitsee Kroolari-nimisessä kokoustilassa ja palvelee Teitä lauantaina klo 9:45 sunnuntaina klo 8:45 alkaen koko kisojen ajan.

Ilmoittautuminen, muutokset ja peruutukset: ilmoittautuminen tapahtuu kisakansliassa, josta annetaan seurakuoret. Seurakuoret pitävät sisällä rannekkeet, peruutus/muutoslomakkeet ja ruokaliput, jotka ne ovat varanneet. Peruutukset tulee tehdä tuntia ennen kisojen alkua ja kuten myös lopulliset viestikokoonpanot, jos niihin on muutoksia tullut ilmoittautuminen jälkeen.

Joukkueenjohtajien palaveri pidetään lauantaina klo 11.15 uimahallin ylätasanteen kuntosalissa. Jokaisesta seurasta tulisi olla edustaja paikalla. 

Lähtölistat: Seuroille jaetaan seurakuorissa osallistujaluettelot osallistujamäärien mukaisesti. Peruutusajan jälkeen tulostetaan lopulliset lähtöluettelot, jotka voi käydä hakemassa kilpailukansliasta. Lisäksi kilpailukansliassa myydään lähtöluetteloita 3e/kpl.

Verryttely alkaa lauantaina klo 10:30 ja loppuu 15 minuuttia ennen kisojen alkua eli 11:45 sekä sunnuntaina 9:10 loppuen 10 minuuttia ennen kisojen alkua eli 10:20. Verryttelyn aikana rata numero 1 on varattu startti/nopeusharjoituksia varten. Kisojen aikana verryttelymahdollisuus hyppyaltaassa.

Keräily tapahtuu hyppyaltaan vieressä merkityille istuimille. Keräilyssä on aina kaksi erää samanaikaisesti. Ensimmäisen erän tai lajin uimareiden tulee olla keräilyssä 10 minuuttia ennen jakson alkua. Myös palkintojenjakojen aikana noudatetaan samaa sääntöä.

Kilpailussa käytetään ylilähtöjä. Maaliintulo tulee tehdä terävästi sähköisen ajan varmistamiseksi. Altaasta saa poistua vain sivuilta.

Palkintojako: Palkintojen jako tapahtuu käsiohjelmaan merkittyinä ajankohtina. Seuratkaa tuloksia ja kuunnelkaa kuulutusta, oletteko saamassa palkinnon. Kisan joustavan läpiviemisen kannalta olkaa ajoissa valmiina palkintojenjakoon. Palkintojen jakoon kokoontuminen tapahtuu uimahallin valvomon eteen.

Ruokailu: Ruokailun järjestämisestä on ensisijaisesti sovittu uimahalli/urheilutalon kahvion, Cafe & shop Vaparin kanssa. ks. http://www.cafeshopvapari.fi/

Vaparin keittolounastilaukset tulee tehdä tiistaihin 1.10.2019 mennessä: https://www.seui.fi/lakeusuinnit-2019/ruokailu/

Toiseksi lähin ruokala löytyy Seinäjoki Areenasta: http://www.seinajokiareena.fi/ravintolapalvelut/

Muita ravintoloita: https://visitseinajoki.fi/ravintolat/

Eväiden syöminen pesu- ja allastiloissa ei ole sallittua (Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut)!

Kahvio Cafe Vapari palvelee myös koko kisojen ajan.

Arenan myyntipiste ylätasanteella maksupäätteineen.

 

Lisätietoja antavat
 

Teija Pöytälaakso040-5354662
  
Jukka Porkkala0400-453424

 

 

Toivotaan menestystä ja jännittäviä uintikisoja! 

Seinäjoen Uimarit -58